Een auto helemaal in de gewenste kleur of tint: met een carwrap kan het. We gebruiken daarvoor speciale folie die volledig op maat wordt aangebracht en werken steeds met de nieuwste technieken en materialen. Zo kan de gehele auto een bepaalde (glanzende of juist matte) kleur of structuur krijgen, maar ook een bepaald onderdeel (portieren, motorkap of achterscherm). Bekijk wat er allemaal mogelijk is in onze kleurenwijzers en wij brengen het aan. De folies zijn van hoogwaardige kwaliteit: we werken onder andere met de bekende merken 3M, Arlon en SOTT en hebben een gemiddelde levensduur van drie tot vijf jaar. Wrappen is bovendien goedkoper dan spuiten en… niet permanent. Door de folie is de lak van de auto extra beschermd, bijvoorbeeld tegen steenslag en uv-straling, en weer als nieuw zodra de folie verwijderd wordt want de wraps zijn volledig removable. De mogelijkheden zijn eindeloos en er komen maandelijks nieuwe kleuren bij. Dus… kom langs en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Voorwaarden

- Carwrappen gebeurd uitsluitend op locatie bij ons in de werkplaats.
- De wagen dient de avond voor de geplande afspraak bij ons aanwezig te zijn, dit i.v.m. met temperatuur van het voertuig en onze levertijd te kunnen waarborgen.
- Voertuigen met herstelde lakschade en of herstelde schade worden voor eigenrisico geplakt.
- Wij plakken alleen met onze hoogwaardige folies en dus niet met zelf aangeleverde vinyl.
- Voertuigen dienen schoongewassen zonder wax- en vuilresten te worden aangeleverd. Extra schoonmaakkosten worden gefactureerd.
- Bij het aanbrengen van een carwrap moeten de emblemen en type plaatjesverwijderd moeten worden
deze kunnen NIET altijd worden terug geplaatst. Wij kunnen tegen betalen van de emblemen en type plaatjes terug plaatsen wij bestellen deze dan origineel bij de dealer.
- Wij zijn NIET aansprakelijk voor eventuele lakschade na verwijdering van de carwrap folie.
- Betaling voor particulieren geschied altijd contant voor bedrijven houden wij een betalingstermijn van 14 dagen aan na dagtekening van factuur datum.
- Prijzen zijn excl. 21% BTW

Onze Service
- Wij kunnen voor een klein bedrag per dag voor vervangernd vervoer zorgen zodat u in ieder geval verder kunt.
- U krijgt van ons een half jaar garantie op de montage en een garantie van 5 jaar op het materiaal.
- Wij verzorgen ook het demonteren van de carwrap v.a. 285,00 euro.

Ook kunt u hier de algemene voorwaarden downloaden.
Om de voorwaarden te kunnen lezen dient u te beschikken over de Adobe Reader, die u gratis kunt downloaden door op hier te klikken.